scanOtech ApS

image

scanOtech er tidligere datterselskab af Kremlin sa fra 1979 indtil 2002, under navnet Kremlin Scandinavia A/S, og har siden 2002 været autoriseret distributør og partner af KREMLIN REXSON nu SAMES KREMLIN.
scanOtech har mere end 40 års erfaring indenfor rådgivning, salg og servicering af industrielle sprøjtmaleanlæg. Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare 1k,2k og 3k materialer, lim, emajler, mastik etc.​

Først som distributør i 1977, under navnet Kremlin Danmark Aps. To år senere, og på grund af fremragende resultater, blev der etableret et datterselskabet i Danmark, under navnet Kremlin ApS.
I 1987 blev der yderligere etableret et søsterselskab i Helsinborg, Kremlin Sweden AB, der dækkede det svenske marked, og i 1999 slog de sig sammen under navnet Kremlin Scandinavia, med base tæt på København.
I 2002 blevet koncernstrategien ændret til salg gennem distributører frem for datterselskaber. Kremlin Scandinavia lukkede sine aktiviteter og blev til scanOtech! Et nyt eventyr begyndte sammen med de udfordringer og friheder som dette medførte.
Vores viden om processer og produkter inden for overfladebehandling og tilbehør gør os til en ideel leverandør og samarbejdspartner.
Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN Authorised Partner

Som autoriseret forhandler for SAMES KREMLIN-produkter støtter scanOtech industriprocessen fra montage, beskyttelse af miljøet, til endelig at forskønne fremstillede produkter.

Vi overholder også SAMES KREMLIN kvalitets charter og global strategi ved først at placere kundens tilfredshed.

SAMES KREMLIN Products

Vi leverer SAMES KREMLIN produkter fra følgende 6 områder:

Service provider

Vi tilbyder dig følgende tjenester:

  • Reparationscenter: Uanset hvor din placering er, er der en kvalificeret ekspert i nærheden til dine tekniske supportbehov.
  • Servicekontrakt: Vi tager bekymringen ud af din højteknologiske investering ved at tilpasse en serviceplan til at understøtte dine krav.
  • Teknisk bistand: Et stærkt og pålideligt partnerskab indebærer at støtte dig overalt, når som helst for at minimere stop og reducere nedetid.
  • Træning: Vi træner vores kunder og distributører for at optimere brugen af vores produkter og løsninger.
  • Reservedele